Geslaagd optreden bij Hoornse Stadsfeesten

 In Nieuws

Afgeladen vol! Dat was het. En wat een enthousiast publiek! Blijkbaar raakten we de juiste snaar. Kon ook bijna niet mis, in zo’n prachtige ruimte als de Statenpoort in Hoorn. Want dat was onze locatie tijdens ons eerste maar zeker niet laatste optreden tijdens de Hoornse Stadsfeesten.

In de aanloop naar onze optredens in februari en maart 2023 was het plezierig om weer eens voor een volle zaal mensen te zingen. Om te kijken hoe we ervoor staan met het repertoire bijvoorbeeld, en of je gefocust blijft zingen als een hele jonge luisteraar haar enthousiasme niet onder stoelen of banken steekt. En vooral om dat lang gemiste applaus weer in ontvangst te nemen. Dirigent Sjoerd Jansen was over het geheel genomen zeker niet ontevreden, mochten we afleiden uit zijn bijna fluisterende ´ging best prima´.

Vooraf waren een willekeurige alt en bariton naar voren geschoven om wat meer te vertellen over Close-Up op de lokale radio, namelijk bij streekomroep Weeff.  Hieronder kun je het interview nog even terugluisteren. Kun jij inschatten tot welke stemgroep de presentator behoort? Want, zoals gezegd, we zoeken nog een goede hoge stem bij de mannen en deze welbespraakte dj gaf aan wel wat noten op zijn zang te hebben. Misschien komt hij een keer auditie doen, maar wellicht ben jij hem als goed zingende man wel voor en vervul jij onze vacature van tenor. Wees welkom bij onze repetitie op donderdagavond!

Na ons optreden hebben we nog veel meer van de Stadsfeesten gezien, waaronder het optreden van alt Berna die een showtje weggaf met haar trio Stuff like that op de Veemarkt. Om ons daarna gastronomisch te laten verwennen bij de Beiaard. Al met al een zeer geslaagde dag, voor herhaling vatbaar, dus wie weet: tot volgend jaar!

    

Recent Posts
X