Contact

 Je kunt ons ook boeken voor een optreden tijdens jouw feestje, bedrijfsborrel of andere speciale gelegenheid. Wil je hierover meer weten? Of wil je bij ons auditie doen? Of heb je andere vragen? Bel of mail ons! Natuurlijk kun je ook altijd langs komen. We repeteren op donderdagavond van  19.45 tot 22.15 uur in Wijkcentrum De Oever in Alkmaar.

Adres repetities

Wijkcentrum De Oever,
Amstelstraat 1,
Alkmaar.

Telefoon

 Marc de Vries, tenor
06 – 27 33 48 40

Onze Sponsors

Met de steun van onze sponsors kun jij ons bekijken, dus klik hieronder en kijk ook eens bij hen! Wil je ook sponsor worden? Dat kan vanaf €100,- per jaar, stuur een mail naar info@vocalgroupcloseup.nl en we nemen contact met je op.

SourceCom

Sinds 2005 is SourceCom een betrouwbare partner voor toonaangevende organisaties in de netwerkindustrie, zoals Internet Service Providers, grote telecombedrijven, gezondheidszorg en satellietbedrijven. Wij helpen en adviseren bij het ombouwen van uw Core Network. SourceCom is ook ervaren in high-end oplossingen voor testomgevingen of Datacenters en noodonderdelen.
Wilt u uw netwerk hardware verkopen? Sourcecom biedt eerlijke prijzen om deze in te kopen en uw verouderde hardware om te zetten in geld.

Meer informatie: www.sourcecom.nl.

Plus Jolie: al jaren een vertrouwd adres

De salon van Linda Roubos bestaat al sinds april 2009. Zij is als specialist opgeleid en heeft in de loop der jaren veel praktijkervaring opgedaan. U kunt bij ons terecht voor:

  • Permanent verwijderen van ongewenste haargroei.
  • Verwijderen van uw tatoeage.
  • Verwijderen van pigment en ouderdomsvlekken.
  • Couperose en kalknagel behandelingen.
  • Manicure en Pedicure (via onze specialiste Dana)

Meer informatie: www.plusjolie.nl

 

Dialoog Advocatuur & Mediation

Dialoog Advocatuur & Mediation staat voor jou klaar om te helpen met mediation, familierecht en jeugdrecht in de omgeving van Alkmaar. Kwaliteit, betrokkenheid en jouw belangen staan hierbij centraal.

Dialoog Advocatuur & Mediation
Stationsplein 69
Heerhugowaard
Meer informatie: www.dialoog-am.nl

 

Koen Faber – Sound and Vision

Koen Faber maakt met meerdere camera’s 4K opnames van vocal groups en koren. Voor de opnames worden geen kosten in rekening gebracht. De clips worden in overleg met het koor gepubliceerd op YouTube en Facebook. Tegen een kleine vergoeding kunnen ook opnames voor de eigen media van een koor gemaakt worden.

Onze Goede Vrienden

Gelukkig heeft Close-Up ook Goede Vrienden! Voor minimaal €25,- per jaar krijg je als Goede Vriend onder andere een vrijkaart voor één van onze concerten. Interesse in onze Goede Vriendschap? Leuk! Stuur een mailtje naar info@vocalgroupcloseup.nl, we regelen het graag!

X