Gezocht: leuke man, goede stem geen bezwaar

 In Nieuws

Ben jij die leuke man met dito stem die wij zoeken? Wees dan welkom op donderdagavond van 19.45 tot 22.15 uur bij een repetitie van vocal group Close-Up in Alkmaar.

We zijn dus op zoek naar een goeie hoge tenor met een jonge uitstraling. Liefst gelijk voor vast natuurlijk, maar in ieder geval voor onze concertreeks in november/december 2023: zo’n 6 tot 8 optredens in kerkjes en zalen van 100-120 man publiek, want daar doen we het voor. En ook om mee te doen bij optredens zoals bij de Hoornse Stadsfeesten, Korenlint Haarlem of als muzikale verrassing op een trouwerij of op Valentijnsdag.

Benieuwd? Kom dan langs op deze repetitie! Op deze pagina zie je alvast wie we zijn. Je vindt ons in wijkcentrum De Oever, Amstelstraat 1 in Alkmaar (Oudorp). We starten om 19.45 uur met inzingen, dus schuif vooral aan om de sfeer te proeven, onze klank te horen en mee te doen (als je wilt). Bevalt het wederzijds, dan volgt een korte auditie om te bepalen of je stemgeluid en muzikaliteit bij ons passen.

Vooraf ben je van harte welkom aan de bar voor een kopje koffie, thee of iets anders. Praten we vast even bij. Achteraf doen we altijd nog een drankje met elkaar. Meld je wel even aan bij Esther via info@vocalgroupcloseup.nl of bel haar op 06-22972350. Tot dan! Beluister ons ook vooral vast even tijdens het BALK TOPfestival 2019, dan heb je een idee bij wie je terecht komt.

Of laat onze dames je uitleggen waarom we nog op zoek zijn naar die éne tenor..

Recent Posts
X