Ein-de-lijk op de Hoornse Stadsfeesten!

 In Nieuws

Je moest er even geduld voor hebben. Maar het is eindelijk zover: Close-Up gaat optreden tijdens de Hoornse Stadsfeesten, en wel op zondag 12 juni om 15.30 uur!

Eigenlijk hebben we wel een beetje met ze te doen: de Hoornse divisie van onze Alkmaarse vocal group. Het drietal zit er al jaren op te azen en steeds kwam het er niet van. Of het kwam niet uit in ons programma, of er waren teveel afwezigen, of er waren teveel inschrijvingen of -ook veel gehoord- het ging niet door vanwege Tante Corrie. Dus je kunt je hun euforie voorstellen dat we er nu staan: zondag 12 juni om 15.30 uur in de Statenpoort aan de Nieuwstraat 23 (1621 EA Hoorn).

We zingen er een mooie mix van oude nummers en een paar voorproefjes van onze nieuwe show, waarmee we in februari en maart 2023 onder meer theater ’t Pakhuis aandoen. Kom je ook kijken en luisteren? Gezellig. Sowieso, want het is drie dagen feest in Hoorn. Dus tot dan! Kijk voor meer info op facebook.com/HoornseStadsfeesten of hoornsestadsfeesten.nl/.

 

Recent Posts
X