Zingen voor het gouden bruidspaar

 In Nieuws

Half mei hebben we opgetreden tijdens de viering van een prachtig gouden huwelijksjubileum. Peter en Gitta stapten 50 jaar geleden in het huwelijksbootje en zijn nog steeds gek op elkaar. Zo gek, dat Peter zijn vrouw trakteerde op een verrassingsoptreden door Close-Up, tijdens hun feest in partycentrum De Meereboer in Oudorp. Laat dat nou net onze achtertuin zijn.

Peter: “Een paar jaar geleden had ik Close-Up al eens uitgenodigd, toen zij op aanvraag liedjes rondbrachten tijdens Valentijnsdag. Zij zongen toen al een prachtig nummer op onze veranda. En nu zijn wij 50 jaar getrouwd, dus dan mogen er wel wat meer liedjes worden gezongen!”

Het was hartverwarmend te zien hoe het stel op deze zonnige dag af en toe een traantje wegpinkte tijdens onze setlist met -hoe kan het ook anders- vooral liedjes over de liefde. Nummers als With love baby, You take my breath away, Mr blue sky en Time after time konden op veel applaus rekenen. En we sloten natuurlijk af met Love is all van Roger Glover, waarbij Gitta en anderen uit volle borst meezongen. Na het optreden konden we lopend naar de zonnige achtertuin van onze kersverse tenor Marc, bij wie we nagenoten met een hapje en een drankje.

Peter & Gitta, bedankt voor de uitnodiging en nog vele jaren samen!

Wil jij ons ook boeken voor een optreden tijdens jouw feestje, bedrijfsborrel of andere speciale gelegenheid? Neem dan even contact op met Esther via info@vocalgroupcloseup.nl of bel haar op 06-22972350. Dan kijken we wat we kunnen betekenen voor je!

Recent Posts
X