Verkoop kaarten voor Snertconcert van start

 In Nieuws

In december geeft Close-Up drie keer een rijkgevuld Snertconcert. Daarmee bedoelen we geen slecht concert, integendeel: het wordt een warm winters samenzijn waarbij we prachtige a capella nummers zingen die passen bij het seizoen. Na afloop eten we graag samen met jou en de rest van ons publiek een heerlijke kop ambachtelijke en oer-Hollandse erwtensoep met roggebrood en spek.  

 

Reserveer nu kaarten!

 

Juist in de koude wintermaanden is het fijn om even de drukte en hectiek van het einde van het jaar los te kunnen laten. Hoe kun je dat beter doen dan je laten meevoeren op een gemoedelijke tocht langs prachtige ballads, onverwachte kerstnummers en sfeerpareltjes die maar weinig groepen ten gehore brengen.

Onder leiding van onze dirigent Sjoerd Jansen zingen we dit jaar op veler verzoek weer een winterprogramma, dus bestel snel je kaarten zodat je er warmpjes bij zit! Na het concert trakteren we iedereen op ambachtelijke erwtensoep en roggebrood met spek, om daarbij nog even gezellig na te praten.

 

Data

• Alkmaar – Zondag 8 december, 15.00 uur – St. Laurentiuskerk

• Spaarndam – Donderdag 19 december, 20.00 uur – Oude Kerk

• Hoorn – Zondag 22 december, 15.00 uur – Oosterkerk  

 

Bestel je kaarten

Kaarten zijn te koop voor € 12,50 (t/m 15 jaar: € 7,50) en kun je hier  bestellen. Vul je gegevens in en druk op verzenden. Via mail ontvang je binnen twee dagen een bevestiging van je bestelling en een betaalverzoek. Na betaling zijn je plekken voor de voorstelling gereserveerd! Lukt bestellen niet of heb je vragen? Neem dan even contact op met Jonna Jonkhout via 0224-571568 of mail naar info@vocalgroupcloseup.nl.

 

Over het optreden:

• Het concert duurt ongeveer 75 minuten, zonder pauze

• Route:

St. Laurentiuskerk: Verdronkenoord 68, Alkmaar

Oude Kerk: Kerkplein 2, Spaarndam-West

Oosterkerk: Grote Oost 58-60, Hoorn

 

We kijken er naar uit je daar te begroeten. Tot dan!

Recent Posts
X