Over de top, tenoren, snert en meer!

 In Nieuws

Op dit moment zit vocal group Close-Up midden in de voorbereidingen voor de optredens die eind dit jaar nog plaatsvinden: het optreden in de hoogste klasse van het BALK TOPfestival in Rotterdam op zaterdag 9 november, en de eigen snertconcerten op 8, 19 en 22 december in Alkmaar, Spaarndam en Hoorn.

Begin september hadden we een pittig maar ook gezellig studieweekend in Alkmaar, waar we en passent optraden in twee kerken tijdens de Open monumentendagen. Nu zijn we de puntjes op de i aan het zetten als het gaat om regie, inleving, muziek en intonatie. 

In de tussentijd heeft ons langst-zingende lid, tenor Wim, besloten om te stoppen bij Close-Up. Na meer dan 25 jaar scheiden onze wegen, en we willen Wim dan ook van harte bedanken voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid voor en bij de groep. Hij was er zowat van af het begin bij en heeft als een van de weinigen alle vier de dirigenten (Johan Rooze, Jetse Bremer, Pepijn Lagerweij en Sjoerd Jansen) meegemaakt. Zijn vertrek betekent ook dat er nu plek is voor een nieuwe tenor. Geïnteresseerden lezen hier meer over deze vacature. Want een nieuwe tenor moeten we natuurlijk hebben, en die kan vast zijn licht komen opsteken tijdens een van onze snertconcerten. Niet alleen om te genieten van de inbegrepen kop oer-Hollandse erwtensoep met een roggebroodje spek, maar ook om te luisteren naar ons sfeervolle winterprogramma. Hierin verwarmen we ons publiek door, onder het genot van een kopje snert, samen in een winterse setting aan tafel mooie herinneringen op te halen. We hopen al onze fans en vrienden daar te treffen, en ja: de kaartverkoop gaat bijna van start, we houden je op de hoogte via onze website en Facebook.

Tot slot willen we jullie alleen nog even voorstellen aan Marcella: onze nieuwe sopraan! Na de zomervakantie begonnen en nu al alles meezingend op het BALK TOPfestival en de eigen concerten. In onze volgende nieuwsbrief stelt ze zich uitgebreid voor. Dus abonneer je snel, en hopelijk tot binnenkort bij een van onze concerten.

Recent Posts
X