Geweldige noten bij BALK TOPfestival: 3e plek in de topklasse

 In Nieuws

Wat een geweldige prestatie: twee jaar geleden eindigden we nog op de 5e plek en nu zijn we gewoon 3e geworden op het BALK TOPfestival in de Rotterdamse Doelen! Super trots zijn wij op deze podiumplek in de categorie Middelgrote groepen topklasse. Zeker omdat de lat hoog lag: 9 andere ijzersterke groepen lieten zich van hun beste kant horen. Dankzij onze dirigent Sjoerd Jansen en regisseur Bram van Oers waren we meer dan goed voorbereid. We hadden er zin in! Met een gezonde dosis zenuwen brachten we een afwisselend repertoire waarbij vooral het klassieke nummer met een knipoog Gee Mine Or Mozart op een daverend applaus mocht rekenen. Enkele commentaren uit het juryrapport: strak en samen, spatzuiver, zeer aangenaam om naar te luisteren en over de repertoirekeuze: gedurfd en knap!

De volgende editie van het BALK TOPfestival is in 2021. Dan gaan we natuurlijk wéér voor een podiumplaats! Voor die tijd heb je gelukkig genoeg gelegenheden om ons te beluisteren. Volgende maand al, tijdens onze Snertconcerten!

Recent Posts
X