Close-Up nog steeds in de TOP!

 In Nieuws
Mooi nieuws van BALK: wij zijn ingedeeld in de hoogste klasse van het BALK TOPfestival dat wordt gehouden op zaterdag 9 november in Rotterdam.
Recent heeft de selectiecommissie van BALK bepaald welke koren en vocal groups mogen deelnemen aan het TOPfestival in november 2019, en wij zijn erbij! Diezelfde commissie heeft ons -op basis van onze toelatingsvideo- ingedeeld in de hoogste categorie: de TOPklasse. Ja, ze schrijven het zelf met hoofdletters, dus we doen consequent mee. Een mooie bevestiging dat onze nummers uit Love me Tinder en de uitvoering ervan in goede aarde zijn gevallen.
We kijken ernaar uit om ons te meten met de andere geweldige groepen zoals Be Sharp, Leeuwenhart, Voisz en de Amsterdam Vocals. Het wordt in ieder geval genieten, net als twee jaar geleden. Toen deden we ook mee in de TOPklasse en eindigden we op een prachtige vijfde plaats. Leuk weetje: we waren de enige groep in de top-5 die zonder versterking zong.
Dat mooie resultaat gaan we dit jaar proberen te evenaren. Kom jij ook kijken en luisteren? Zodra bekend is hoe en waar je kaarten kunt bestellen voor zaterdag 9 november, informeren we je via Facebook. Echt leuk om te komen: je kunt die hele dag genieten van de crème de la crème van vocaal Nederland in De Doelen te Rotterdam.
Recent Posts
X