Na vijf voorstellingen uitgeklonken

 In Nieuws

Voorlopig is de familie Notenboom, beter bekend als vocal group Close-Up, even uitgeklonken. We gaven vier optredens met onze voorstelling ‘Klinkt!‘ en op eentje na waren ze allemaal uitverkocht. Zó uitverkocht, dat we snel nog een extra voorstelling inplanden in het sfeervolle El Theatro in Spaarndam. Ook uitverkocht, in twee dagen! 

Het was echt een feestje: superleuk om te doen. Met een zeer brede mix aan nummers, van Alex Klaassen tot Coldplay en van Hazes tot Sting, was er voor ieder wat wils. Aan het applaus te horen, hebben we honderden bezoekers blij gemaakt. En wat hebben we enorm veel complimenten in ontvangst mogen nemen van onze familie, vrienden en fans. Het was ook erg leuk om in de huid van de familie Notenboom te duiken die lief en leed deelt.

Hieronder kun je een opname terugkijken en -luisteren van Zij maakt het verschil (De Poema’s), opgenomen door Koen Faber tijdens ons eerste optreden in Artiance, Alkmaar. Binnenkort plaatsen we ook nog wat andere foto’s en video’s.

En doorrr…

Nu duiken we als de bliksem in het kerstrepertoire, want voor december staan alweer vijf optredens ingepland in verschillende kerkjes in Noord-Holland. Exacte data, tijden en meer informatie over de kaartverkoop volgt, hieronder en in onze agenda kun je al wel vast de data en locaties zien en daardoor vast de avond van je voorkeur vrijhouden.

Vrijdagavond 8 december: Oude Kerk, Spaarndam
Zondagmiddag 10 december: Waalse Kerk, Haarlem
Donderdagavond 14 december: Witte Kerkje de Terp, Oudorp (Alkmaar)
Vrijdagavond 15 december: Remonstrantse Kerk, Alkmaar
Zondagmiddag 17 december: Pancratius, Oostblokker

Beeld en geluid: Koen Faber

Recent Posts
X