Extra voorstelling Klinkt! in twee dagen uitverkocht

 In Nieuws

(update, maandag 20 maart)

Binnen twee dagen is de extra voorstelling van Klinkt! in Spaarndam UITVERKOCHT. Wat leuk dat er zoveel mensen zo snel een kaartje hebben gekocht!

Heb je misgegrepen? Niet getreurd, want heel binnenkort maken we de data van onze kerstconcerten bekend. En met vijf geplande optredens in onder meer Alkmaar, Haarlem en Spaarndam is er dan volop gelegenheid om naar ons te komen luisteren.

——————————————————

(zaterdag 18 maart)

Na succesvolle en uitverkochte voorstellingen in Haarlem, Alkmaar en Bovenkarspel is er nog één kans om de voorstelling Klinkt! te zien. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen bij de charmante locatie ‘El Theatro’ in Spaarndam is beperkt!

Bestel nu je kaarten! UITVERKOCHT!

Recent Posts
X