Kom naar een van onze optredens

 In Nieuws
Het is alweer even geleden dat we onze laatste voorstelling van Love me Tinder hebben gedaan. Inmiddels zijn we al weer heel druk bezig met voorbereiding van nieuwe optredens. Zo doen we dit jaar mee aan de Koorbiënale. Onderdeel hiervan zijn de “hofjesconcerten” op zaterdag 29 juni in Haarlem. Kleinschaliger maar zeker zo leuk als het Korenlint waar we voorgaande jaren aan mee hebben gedaan. In het weekend van 14/15 september zingen we tijdens de Open Monumentendagen in Alkmaar.
Op 9 november doen we meer mee aan het BALK TOP festival dat eens in de twee jaar wordt gehouden in De Doelen in Rotterdam. Op dit toonaangevende a capella festival behaalden we tijdens de laatste editie een gedeelte 4e plek in de allerhoogste klasse.
In december gaan we een heus “snertconcert” verzorgen. Het enige dat we daar nu over kunnen vertellen is dat de naam de lading dekt!
Kijk in de agenda voor de data.
Recent Posts
X