Close-Up te beluisteren tijdens muzikale fietstocht ‘4 de Muziek in de Polder’

 In Nieuws

Op tweede Pinksterdag, maandag 29 mei, organiseerden de kerken van Schermerhorn, Stompetoren, Grootschermer en Noordeinde gezamenlijk een muzikale fietstocht: ‘4 de Muziek in de Polder’. Close-Up was een van de deelnemende groepen. Het werd een geweldige dag!

Op elk heel uur, om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur, begon in iedere kerk langs de route een optreden van ca. 25 minuten. Het aanbod aan muziek was zeer gevarieerd: van intieme songs en rauwe blues tot koormuziek. En van bluesy saxofoonmuziek tot klassieke stukken.

Mooie oefening voor kerstconcerten
Wij stonden in de prachtige Grote Kerk van Schermerhorn. Wat een geweldige akoestiek en fijne ruimte. En wat een aanloop, of eerder: aanfiets! In totaal hebben honderden mensen geluisterd naar een zestal nummers dat we ten gehore brachten. En voor ons gelijk een mooie oefening voor onze aankomende kerstconcerten die we in de maand december in vijf kerken in heel Noord-Holland gaan geven. Dank aan de geweldige organisatie en het enthousiaste publiek!

   

Programma 29 mei 2023
 • Protestantse Kerk Stompetoren
  Saxofoonensemble The Blue Chairs speelt van blues tot Bach.
 • Grote Kerk Schermerhorn (Oosteinde 2, 1636 XV Schermerhorn)
  Close-Up: deze achtstemmige vocal groep zingt eigentijdse harmony, pop, rock, ballads afgewisseld met cabaret- en jazznummers.
 • Dorpskerk Grootschermer
  Het jeugdige strijkkwartet Fontana speelt de sterren van de hemel.
 • Noordeinder Vermaning
  Marcel Kapteijn & the Raindogs; met hun eigen intieme songs en rauwe blues gecombineerd met de interactie met het publiek zorgen zij voor een intieme huiskamerachtige sfeer!
Recent Posts
X