Love me tinder

 In Nieuws
De techniek staat voor niets en maakt ons leven steeds makkelijker en eenvoudiger. Ons leven digitaliseert in snel tempo. Met apps en bluetooth regelen we met een touch of een swipe ons hele leven. Of het nu gaat om je geld, je gezondheid of de liefde. Wie je leuk vindt, voeg je toe en wie het verkeerde van je vraagt, blokkeer je of verwijder je als vriend. 
Maar is dat wat we willen in onze wereld?
Dit najaar zingt Vocal Group Close-Up over deze vraag en zet daarbij Romeo en Julia centraal in een regelrechte WhappSiteStory, vol intriges, haat en echte liefde. 
 
Vocal Group Close-Up is een a cappella koor uit Alkmaar en bestaat uit 22 zangers en zangeressen. Vocal Group Close-Up stond eerder in Het Pakhuis met de producties ‘Zoldergeheimen’ en ‘The Lion King’. 
Close Up staat onder de muzikale leiding van Sjoerd Jansen. De regie is in handen van Bram van Oers.

Reserveer HIER alvast je kaarten

 

Recent Posts
X