Bestel nu je kaarten voor a capella winterconcert ´Ho-Ho-Harmony´

 In Nieuws

Op donderdag 12, zaterdag 14 en zaterdag 21 december geeft Close-Up drie winterconcerten in prachtige kerken in Noord-Holland. De titel van dit nieuwe programma: ‘Ho-Ho-Harmony’! Ook al is het nog geen winter, je kunt nu al je kaarten bestellen. We raden je aan om er snel bij te zijn want voor je het weet is het uitverkocht, zo bleek ook in 2023.

  • Donderdagavond 12 december: Alkmaar, Doopsgezinde Kerk
  • Zaterdagavond 14 december: Schermerhorn, Grote Kerk (kaartverkoop via locatie zelf)
  • Zaterdagavond 21 december: Spaarndam, Oude Kerk

Niet alleen het publiek heeft in december 2023 genoten van onze kerstconcerten, wij zelf ook. De kaarten voor vier van de vijf concerten waren in korte tijd uitverkocht. Op veler verzoek treden we daarom ook dit jaar op met een aantal winterconcerten, met een vernieuwd programma ten opzichte van 2023. Daarin niet alleen ruimte voor oude en nieuwe kerstnummers maar vooral ook liedjes die passen in de tijd en sfeer van het jaar, zoals je van ons gewend bent.

Het concert duurt ongeveer anderhalf uur (inclusief pauze). Kaarten voor Spaarndam en Alkmaar bestel je via bovenstaande links. Door op Alkmaar of Spaarndam te klikken, ga je naar de externe website van Ticketkantoor. Na betaling ontvang je de toegangskaarten direct in je mail en de toegangsprijs is inclusief consumptie. Bij het concert volstaat het om je ticket op je telefoon te laten zien, printen is dus niet meer nodig.

De organisatie van het concert in Schermerhorn is volledig in handen van de medewerkers van de prachtige Grote Kerk in het dorp. De kaartverkoop verloopt via hun website en start naar verwachting binnenkort.

We hopen van harte je bij een van onze concerten te mogen begroeten en met elkaar het glas te heffen na afloop. Tot dan!

Recent Posts
X