Zing mee bij Close-Up!

 In Nieuws

Ben jij een hoge sopraan of hoge tenor en wil je deel uitmaken van een groep enthousiaste en ambitieuze zangers en zangeressen? Kom dan eens langs bij een van de repetities van vocal group Close-Up op donderdag om 19.45 uur in wijkcentrum De Oever in Alkmaar. Wij komen hier elke week uit heel Noord-Holland bij elkaar om onder leiding van dirigent Sjoerd Jansen a capella close harmony te zingen.

Denk bij ons repertoire aan eigentijdse pop en rock, ballads, jazz, soul en kleinkunst: veelstemmig, divers en altijd met een thema of rode draad. Lijkt dit je wat, dan zien we je graag. Opgeven hoeft niet, maar mag wel bij tenor Marc via info@vocalgroupcloseup.nl. En leg je je liever niet direct vast voor bijvoorbeeld vier jaargangen? Probeer ons gerust eens uit op projectbasis.

Wat breng jij mee?
Je hebt een hoge tenor- of sopraanstem en een goed gevoel voor ritme. Verder ben je bij voorkeur geboren na 1974 en te porren voor een gezellig drankje na de repetitie.

Herken jij jezelf hierin, dan hopen we jou te ontmoeten! Het adres is wijkcentrum De Oever, Amstelstraat 1, Alkmaar (Oudorp).

Recent Posts
X