Kerstconcerten in december

 In Nieuws

De datums en locaties van onze kerstconcert-reeks ‘The World for Christmas’ in december zijn bekend. Tussen 8 en 17 december geven we vijf concerten in prachtige kerken op verschillende plekken in Noord-Holland. Dus kijk welke het dichtst bij jou in de buurt is.

Noteer jouw favoriete locatie(s) vast in je agenda. Zodra er meer informatie is over de exacte tijd en de kaartverkoop, informeren we je via onze website, nieuwsbrief en social kanalen. Inschrijven voor de nieuwsbrief is eenvoudig: stuur een mailtje met als onderwerp ‘Nieuwsbrief aan‘ naar info@vocalgroupcloseup.nl. Of volg ons op onze socials.

  • Vrijdagavond 8 december: Spaarndam, Oude Kerk
  • Zondagmiddag 10 december: Haarlem, Waalse Kerk
  • Donderdagavond 14 december: Oudorp. Witte Kerkje de Terp
  • Vrijdagavond 15 december: Alkmaar, Remonstrantse Kerk
  • Zondagmiddag 17 december: Oosterblokker, Pancratius

   

Recent Posts
X