Open repetities in Alkmaar: Close-Up zoekt sopraan en tenor!

 In Nieuws, Uncategorized

Yes, we mogen weer zingen! Blijer kun je de leden van vocal group Close-Up uit Alkmaar niet krijgen. De eerste repetities waren weer erg fijn. We kunnen wél wat versterking gebruiken – ook al zingen we altijd zonder microfoons. Dus zoeken wij een goede tenor en een hoge sopraan. 

Iets voor jou? Kom dan langs op donderdagavond 23 of 30 september en woon een open repetitie bij. Studeer met ons een nummer in en drink een drankje mee na afloop. Het geeft jou de kans om ons te beluisteren en wij kunnen jou leren kennen. 

Vocal group Close-Up bestaat op dit moment uit 8 zangers en 11 zangeressen, verdeeld over de acht stemgroepen. Sjoerd Jansen is onze dirigent. We delen met elkaar onze passie: a capella eigentijdse close harmony arrangementen zingen op hoog niveau. Zoals Eleanor Rigby of Gee! Mine or Mozart. Ook zingen we ballads, jazz- en cabaretnummers. 

En nu zoeken we zoals gezegd een tenor en een hoge sopraan. Dus: 

  • Kun je mooi zingen en heb je een goed gevoel voor ritme?
  • Heb je zin en tijd om op donderdagavond van 19.45 tot 22.15 uur in Alkmaar te repeteren?
  • Heb je een enthousiaste en open persoonlijkheid?
  • Vind je het leuk en logisch om thuis te repeteren met behulp van mp3’s?
  • Wil je bijdragen aan onze warme en volle klank?

Kom dan op donderdag 23 of 30 september om 19.45 uur naar onze open repetitie, locatie De Oever, Amstelstraat 1 in Alkmaar. Bevalt het wederzijds? Dan plannen we graag een korte auditie met je in, om te bepalen of je wat betreft klank en stem bij ons past. 

Over ons: 

  • Wij zijn muzikaal, creatief, open, ambitieus en van divers pluimage;
  • We treden regelmatig op in Noord-Holland; 
  • We maken muzikale voorstellingen en vocaal theater dat ons publiek raakt; 
  • We gaan ieder jaar met elkaar op repetitieweekend;
  • We hebben veel plezier en geven elkaar energie.

Heb jij interesse en wil je deel uitmaken van onze ambitieuze, gezellige vocal group? Meld je dan aan bij Esther via info@vocalgroupcloseup.nl (of bel haar op 06-22972350). Meer info over Close-Up vind je op www.facebook.com/vgcloseup. Tot donderdagavond!

Recent Posts
X