Verras jouw Valentijn met een online liefdeslied van ons!

 In Nieuws, Uncategorized

Corona of niet, de liefde gaat altijd door! En zeker op Valentijnsdag. Helaas kunnen wij door de maatregelen niet langs de deuren gaan om geliefden te verrassen, zoals we vorig jaar met veel plezier en succes deden. Gelukkig kan dat ook coronaproof. Dus ben je stiekem verliefd? Of wil je iemand laten weten dat hij of zij bijzonder is? Laat dan weten wat je voor jouw dierbare voelt en verras jouw Valentijn met een persoonlijke videoboodschap, overhandigd door één van ons. Je kunt ons boeken via https://lp.webity.nl/valentijnsdag.

Muzikale groet

Op zondag 14 februari reist een aantal van onze leden solo door Noord-Holland. Zij brengen een boeket, een romantische kaart en een QR-code naar het adres van jouw keuze. De ontvanger scant de QR-code met een telefoon of tablet en krijgt dan direct de jazzy versie van het romantische ´Time after time´ te zien en horen. Dit nummer werd eerder gezongen door grootheden als Shirley Bassey, Frank Sinatra en Barbra Streisand (en nee, niet door Cindy Lauper, dat is een ander nummer.)

Door heel Noord-Holland

Omdat één van onze leden langskomt, zijn we dit keer in staat om op Valentijnsdag in een groot gedeelte van Noord-Holland deze hartelijke dienst aan te bieden voor €35. Dus meld je aan via https://lp.webity.nl/valentijnsdag en we nemen contact met je op. Zodat jij, juist in deze moeilijke tijden, een muzikaal hart onder de riem kunt steken van je geliefde of iemand om wie je heel veel geeft. En naderhand kan je geliefde de boodschap keer op keer terugkijken. Hoe romantisch is dat?

❤️BOEK ONS

Songtekst “Time after time”
Time after time
I tell myself that I’m
So lucky to be loving you
So lucky to be
The one you run to see
In the evening, when the day is through
I only know what I know
The passing years will show
You’ve kept my love so young, so new
And time after time
You’ll hear Me say that I’m
So lucky to be loving you

 

Recent Posts
X