Vocale kerstgroet aan alle fans van Close-Up!

 In Nieuws, Uncategorized

Wat een bijzonder jaar was 2020. Eentje om nooit te vergeten. Nauwelijks samen gezongen en niet kunnen optreden voor publiek. Terwijl dát is waar wij het voor doen. Des te fijner was het om -op afstand en toch met elkaar- te werken aan deze kerstgroet, voor al onze fans.

Met veel enthousiasme en inzet is iedereen aan de slag gegaan. Want het valt nog niet mee een goede audio-opname te verzorgen vanuit de auto. Microfoons werden van zolder gevist, partners reden eindeloos mee heen & weer en sommigen verzorgden hun opname zelfs via de Parrot carkit.

We zijn blij met en trots op het eindresultaat. Deels omdat we onszelf eindelijk weer eens met elkaar konden horen zingen. Maar vooral omdat we graag weer voor publiek wilden zingen. Om iedereen kort voor Kerst een hart onder de riem te steken en een klein beetje op te warmen. Een extra dankwoord is hierbij op z’n plaats: aan dirigent Sjoerd voor het mixen van de audiobestanden. En aan tenor Dave, die dagenlang naar zijn koorlega’s heeft zitten staren om de videobeelden goed in sync te krijgen met de audio. Hulde.

We wensen je hele fijne feestdagen en hopen in 2021 weer live voor je te zingen. Zodat wij van jullie dat extra zetje krijgen. Want samen zingen komt toch het beste tot zijn recht voor een fijne zaal met publiek. Hopelijk tot snel!

 

I’ll Be Home For Christmas
Lyrics & Music: Kim Gannon, Walter Kent (add. Sjoerd Jansen)
Audiomontage: Sjoerd Jansen
Videomontage: Dave Schuit

Recent Posts
X