Boek ons ook voor jóuw speciale gelegenheid!

 In Nieuws

Op 14 februari 2020 brachten wij de liefde in Alkmaar, wat geweldig om te doen! Het was een avond vol liefde en emoties. Onvergetelijk, zowel voor de geliefden als voor ons. Het Noordhollands Dagblad was mee op reportage en heeft de avond in een mooi videoverslag samengevat. Dit bleef niet onopgemerkt, al gauw werden wij gevraagd voor twee 50-jarige huwelijken. Wist je dat je ons gewoon kunt boeken? Zo stonden wij in het verleden op menig verjaarsfeest, jubileum en hebben wij verschillende diners en evenementen muzikaal mogen omlijsten.

Heb jij binnenkort ook zo’n speciale gelegenheid, waar wij met meerstemmige a capella zang die extra touch kunnen geven? Aarzel niet en bel of mail Esther Handgraaf voor de mogelijkheden: 06-22972350 of info@vocalgroupcloseup.nl.

Kijk voor een indruk van ons onder het kopje Media op deze website.

Leuke tip: we verzorgen voorafgaand aan het Songfestival (besloten) optredens in dat thema, om alvast in de sfeer te komen! We hebben nog ruimte voor boekingen op zaterdag 9 en zondag 10 mei 2020.

 

Recent Posts
X