Verras jouw Valentijn!

 In Nieuws

Stiekem verliefd? Of hou je na al die jaren nog net zoveel van je partner? Laat weten wat je voor jouw dierbare voelt en verras jouw Valentijn met een live, a capella lovesong van vocal group Close-Up!

Wat we voor je gaan doen
Voor slechts €40 bezorgen wij op vrijdagavond 14 februari in Alkmaar, 20 man/vrouw sterk:

❤️Een live uitgevoerd a capella lovesong naar keuze
❤️Een mooie bos bloemen met jouw persoonlijke boodschap
❤️Een Valentijn die jouw geliefde nooit meer vergeet!

Wat we van je nodig hebben
Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Doe dus snel een aanvraag via dit formulier en Esther belt je nog dezelfde dag om een lovesong en tijdstip af te spreken. Of bel Esther rechtstreeks: 06-22972350. Je hebt keuze uit diverse liedjes, waaronder You take my breath away van Queen en How deep is your love van de Beegees. Je geliefde gaat dit nooit meer vergeten!

Ken je mensen met een geliefde in Alkmaar? Deel dit bericht dan vooral ☺

Recent Posts
X