Snertconcert zit erop, bedankt voor jullie komst!

 In Nieuws

Onze snerttocht langs sfeervolle kerkjes startte in Alkmaar en voerde ons via Spaarndam naar het eindpunt in Hoorn afgelopen zondag. Na ‘Schaatsen in Noord-Holland’ was daar de koek-en-zopie, waar de snert stond te pruttelen. De koek-en-zopie-tent-houder Sjoerd, die stiekem altijd dirigent had willen worden, beleefde de tijd van zijn leven met onze close groep. Net als het enthousiaste publiek. Ieder kerkje en concert had iets eigens. Hadden we in Alkmaar net tijdens ‘You’ve got a friend in me’ de pan boven de driepoot rijkelijk gevuld, bleek diezelfde pan tijdens het oorstrelende ‘Christmas Lullaby’ iets te zwaar…en verbrak de betovering. Gelukkig kon dit noch de snert noch de sfeer bederven.

In Spaarndam liep de oer-Hollands snert bijna letterlijk in de soep, maar aangevuld met 8 blikken erwtensoep van de Appie om de hoek kwam het toch nog goed! Ook in Hoorn moesten we nog snel improviseren, toen bleek dat er geen echte kaarsjes gebrand konden worden. Gelukkig, de lichtjes op batterij brachten evengoed warmte tijdens ‘Hashivenu’ en de persoonlijke herinneringen aan oma. Al met al hadden de concerten alle ingrediënten om iedereen alvast in kerstsferen te brengen.

Aan alle 376 bezoekers: bedankt voor jullie komst, lovende woorden, appjes, mailtjes en enthousiasme! Jullie waren stuk voor stuk fijn publiek. Wij zien jullie graag terug bij onze show in 2020 met thema Songfestival.

Voor nu wensen wij iedereen hele fijne, warme en gezellige kerstdagen, geniet ervan!

Recent Posts
X